PM Boule


Ulricehamn 27-28 augusti 2022.
PM Boule 220827-28

Vi blev en ganska liten trupp som drog iväg till Ulricehamn, endast 15 personer. Lite tråkigt tycker jag för det var ju inte så långt och vi hade en buss. Förutom att det regnade hela dagen så blev det ändå bra. Banorna var av högsta klass och allt runt omkring sköttes på ett utmärkt sätt. Vi spelade på tid, och det blev bara en kort rast mellan varje match. Sekretariatet fungerade mycket bra. Banorna höll måttet fast det regnade hela tiden. Söndagen skulle bli ännu värre enligt SMHI, men det regnet kom istället i Linköping. Men för säkerhets skull blev det inomhus på söndagen, en fantastisk hall med många banor. Efter första omgången på söndagen var alla Malmölagen utom 2 utslagna. Magnus o Ölle var i A-gruppen och Ann-Marie o jag i B-gruppen. Magnus och Ölle åkte ut kvarten medan Ann-Marie och jag hängde med till semi, så vi var de enda från Malmö som kom på prispallen. Ett mycket bra arrangemang där jag tror att alla var nöjda. Tack Ulricehamn. Nästa år verka det som det blir Stockholm och Långholmen igen. Då hoppas vi på lite mer folk från Malmö.

KF

Läs mer https://www.postnordplus.com/aktuellt/pif_boule_2022/

Resultat/Bilder https://www.postnordplus.com/fritidsforeningar/postens-idrottsforbund/tavlingar/boule/