Boule

Hej Boulevänner !

Nu är lättnader i Coronarestriktioner fr o m 1/6 fasttällda. Detta innebär som utlovat att seriespelet startar 7-8/6. 30 lag är anmälda, fördelade enligt bifogade spelprogram. Det blir en enkelserie med 9 lag i bägge divisionerna på måndagar och en dubbelserie med 6 lag i bägge divisonerna på tisdagar. För att alla ska spela sista omgången 13-14 september får måndagsgänget spelledigt 21 juni, då vi istället spelar Midsommartian. Slutspel mellan de fyra främsta i varje division 25 september. Innan dess ska vi avverka Sommartian under vecka 26-30, Septembercupen 4-5 september, Kamratklubbens Klubbmästerskap 18 september och säsongsavslutning med Halv Tio´s Trophy 2 oktober. Ni har tidigare fått Svenska Bouleförbundets råd/rekommendationer avseende tävlingsverksamhet och det är viktigt att vi följer dessa. Har ni inte betalt medlems-/anmälningsavgifter är det dags nu. Medlemsavgift tll pg 39683-8 och anm.avgift till pg 580706-0

Vi syns den 7-8 juni

Jonas