Boule

Postmästerskap Söderhamn, 28 – 29 augusti, 2021

Läs mer https://www.postnordplus.com/fritidsforeningar/postens-idrottsforbund/tavlingar/boule/

Hej alla glada klotrullare! Nu har faktiskt inbjudan till årets PM kommit. Men om det blir någon tävling av, vet vi inte riktigt säkert, men man kan hoppas. Anmäl er om ni vill åka, så jag vet. Vi kan inte åka tåg i år för många tåg är inställda. Jag har fått klartecken för flyg till alla som spelar 2-dagars. För 1-dagars utgår ingen reseersättning alls. Vi flyger till Arlanda, sedan buss till Söderhamn.  Och sedan likadant  hem. Jag kan inte ge några tider nu då allt ändras och inget är säkert, men det blir upp på fredagseftermiddagen, och hem vid 14-tiden från Söderhamn, bussresan tar knappt 3 timmar. Har ni frågor om detta så får ni gärna höra av er. Annars ser jag fram emot en anmälan om spel, samt ev. lunch eller Kamratmåltid inom det snaraste. Absolut inte senare än den 27 juli. Betal inget nu, jag återkommer med det. Vi bor på Best Westen, hoppas jag, det kostar för enkelrum 690 kronor/natt, för dubbelrum 890/natt, trebäddsrum 1190/natt. Vi bor 2 nätter. Skicka er anmälan till mej, kjell.f.johaansson@netatonce.net. Jag kan nås på telefon 0708-106119, vill ni vara säkra på svar så ring, SMS hör jag oftast inte.

KF